Vernieuw mee

Werken op het snijvlak van onderzoek, onderwijs, zorg en techniek, dat is werken in het UMC Utrecht. Met ruim 12.000 collega's ben je altijd in goed gezelschap en heb je voldoende collega’s om mee samen te werken en van te leren. Samen zetten we ons dagelijks in om de beste zorg te bieden aan onze patiënten.

Beter worden in jouw vak?
Ontdek werken bij UMC Utrecht

Lees hier de verhalen van onze collega's! Hoe zijn zij hier gekomen? En wat maakt dat zij voor het UMC Utrecht hebben gekozen?
Wil jij niets liever dan als zorgprofessional aan de slag in een academische setting? Kies de opleiding die bij je past en kom ons team versterken.
Ben je (bijna) verpleegkundige en ben je benieuwd naar werken bij het UMC Utrecht? Kom dan gauw eens een bakkie doen met een recruiter.

Draag bij aan de zorg
vanuit je eigen expertise

Wij zijn benieuwd naar jou! We nodigen je uit om verhalen te lezen van je toekomstige collega’s en te ontdekken wat jouw mogelijkheden bij ons zijn. Niet alleen in de zorg en in onderzoek, maar ook in onderwijs, IT, HR en nog veel meer vakgebieden kan jij jouw talenten inzetten. Maak jij samen met ons het verschil?

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert