Zien we je bij de [email protected]?

Ben jij (bijna) radiodiagnostisch laborant en benieuwd naar het werk bij de radiologie van het UMC Utrecht? Kom naar onze [email protected]! Op 30 juni om 19.00 uur geven we je graag een online kijkje achter de schermen en vertellen je met veel plezier over de verschillende apparatuur en behandelingen.

Als laborant zie je alles

Radiodiagnostisch laboranten (MBB?) zijn de experts in het uitvoeren van de medische beeldvorming, beeldverwerking, diagnostiek en beeld gestuurde behandelingen. Hier komen patiëntenzorg, techniek en wetenschap samen en kun je continu leren en jezelf verbeteren. Ervaren of net afgestudeerd, we kijken graag met je naar de mogelijkheden. Binnen de afdeling radiologie heerst een goede sfeer waar ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën, daarnaast doen we buiten werktijd regelmatig iets gezelligs met elkaar.
De afdeling Radiologie is onderdeel van de Divisie Beeld&Oncologie en bestaat uit zeven verschillende Units: Angiografie, Echografie, Conventionele Radiologie, CT, MRI, Kinderradiologie en Nucleaire Geneeskunde. Het radiologie team verricht op 3 locaties de diagnostiek en therapieën; het UMC, WKZ en PMC .

Meld je aan voor de [email protected]

[email protected] is de digitale meet & greet van het UMC Utrecht. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met werken in ons academisch ziekenhuis. Tijdens dit maandelijks terugkerende event ben je digitaal aanwezig op een van onze afdelingen. Medewerkers geven je een korte tour en delen graag hun liefde voor het vak. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen over o.a. opleidingen, loopbaanmogelijkheden en actuele vacatures. Meld je snel aan, zodat we voor jou een plaats kunnen reserveren.

Meer weten?

Heb je vragen over de [email protected], of wil je meer weten over een openstaande vacature? Neem dan contact op met onze recruiter.

Anouk van der Schaar

088-7558985 Stuur een e-mail

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit...