Als anesthesiemedewerker tref je bij het UMC Utrecht het volle spectrum van specialismen aan. Jij doet je werk op de operatiekamer, maar ook in behandelkamers en onderzoeksruimten van het WKZ, het UMC OK-complex en het Prinses Máxima Centrum. Onderzoek en innovatie vinden wij net zo belangrijk als samenwerken en het contact met de patiënt en de behandelaar.

Jouw ontwikkeling staat voorop

In ons team staan ieders kwaliteiten, vaardigheden en voorkeuren centraal. Zo kun je naast de directe patiëntenzorg ook dagcoördinator zijn, deelnemen aan onderzoek of kwaliteitsverbetering van de afdeling en maak je deel uit van het reanimatieteam. Wil jij vaardig worden als vascular access specialist (VAS), werken in een combinatiefuncties als POS-screener of doorgroeien naar sedatie praktijk specialist (SPS)? Dan ligt hier jouw kans. Maak jouw ambities kenbaar want binnen het UMC Utrecht zijn nog veel meer ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

De eerste werkdag van...

Anesthesiemedewerker Laura vertelt over haar eerste werkdag. Ontdek hoe het is om te werken op de OK bij UMC Utrecht en luister de podcast.

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 7558985 Stuur een e-mail

Ontvang direct nieuwe interessante vacatures