Onderwijs, zorg en onderzoek, het komt in het UMC Utrecht allemaal samen. Dat maakt ons ziekenhuis een interessante omgeving om in te werken. Niet alleen voor zorgprofessionals, ook op financieel gebied!

Financiën in de zorg

Ben jij op zoek naar een baan in een menselijke en gezellige omgeving? Dan zit je hier goed. Samen werken we aan een groot maatschappelijk belang. De uitdagingen die de veranderingen in de zorg ons bieden (vergrijzing, hoge zorgkosten, achterstanden in digitalisatie) zorgen ervoor dat er altijd genoeg te doen is! Meld je hieronder aan voor een bakkie met een recruiter om meer te weten te komen.

Bakkie doen?

Werken in het een grote organisatie als het UMC Utrecht biedt jou als professional in financiën ontzetten veel mogelijkheden want we hebben zoveel verschillende kanten die je op kunt, van zorgafdelingen tot ondersteunende afdelingen. We zijn op zoek naar doorgewinterde nieuwe collega's en pioniers die een bijdrage willen leveren aan de zorg van de toekomst. Benieuwd naar jouw kansen en mogelijkheden? Meld je aan voor een 'bakkie' met een van onze recruiters.

We zijn benieuwd naar jou

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 7558985 Stuur een e-mail

Ontvang direct nieuwe interessante vacatures