Bij het UMC Utrecht leren en vernieuwen we continu. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste stagiaires, die met een frisse blik bij ons willen meelopen of afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of hoe het is om bij ons stage te lopen?

Niet-zorg stages

Marlieke liep stage bij directie P&O. "Het UMC Utrecht is een mooie, grote organisatie met veel inspirerende medewerkers. Tijdens mijn stage heb ik ontzettend veel gezien, geleerd en me verwonderd (in de positieve zin). Ik was veel in contact met collega’s, waar ik erg van genoot. Ze zijn gezellig en altijd in voor een praatje. Ook is er veel aandacht voor persoonlijke groei, wat ervoor heeft gezorgd dat ik een enorm leerzame stage heb gehad bij het UMC Utrecht."
Wil je ook stage lopen in het UMC Utrecht? Houd de vacatures onderaan deze pagina in de gaten of maak een jobalert aan. 


Stages en opleidingsplekken


Stages bij psychiatrie

Er zijn diverse mogelijkheden om een wetenschappelijke stage te lopen op de afdeling psychiatrie. Op www.umcutrecht.nl vind je een overzicht van actuele stagemogelijkheden bij de lopende onderzoeken en wie je daarvoor kunt benaderen.

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert