Ben jij benieuwd of werken bij het UMC Utrecht bij je past? Wil je graag ervaring opdoen op verschillende afdelingen of heb je graag controle over je eigen rooster? Klop dan eens bij onze werkwinkel aan. Zij bemiddelen in tijdelijk en flexibel werk voor o.a. verpleegkundigen en medisch studenten.

Aan de slag als flex verpleegkundige

De Werkwinkel heeft een pool van verpleegkundigen die op verschillende afdelingen in huis werken. Om een waardevolle aanvulling te zijn voor onze pool verwachten we dat je minimaal 26 diensten per jaar inzetbaar bent. Werken vanuit de flexpool is de manier om verschillende afdelingen te leren kennen en om zelf je rooster te bepalen. Iets voor jou? Neem dan contact met ons op.

Mart werkt als medisch student

Mart studeerde geneeskunde en was op zoek naar een bijbaan tijdens zijn bestuursjaar. Via het flexbureau kon hij direct starten op twee verschillende plekken binnen het UMC Utrecht. Hij raadt het iedereen aan: "Je ontvangt een heel divers aanbod van functies, kunt flexibel zijn qua werktijden en je leert een academisch ziekenhuis van binnenuit echt goed kennen." Ook daarna is Mart blijven werken in het UMC Utrecht. Afhankelijk van zijn onderwijsrooster plant hij in welke uren hij kan werken.


In het kort...

Heb je een vraag?

De Werkwinkel is geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

088 75 575 01

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert