Wil je als verpleegkundige graag ervaring opdoen op verschillende afdelingen en heb je graag controle over je eigen rooster? Heb je al eens aan de flexpool gedacht? In goed gezelschap van zo'n 60 allround verpleegkundigen vervul je diensten door heel het UMC Utrecht.

Aan de slag als flex verpleegkundige

De Werkwinkel heeft een pool van verpleegkundigen die op verschillende afdelingen in huis werken. Qua contract kijken we wat er bij je past, van 0-uren tot fulltime. Werken vanuit de flexpool is de manier om verschillende afdelingen te leren kennen en om zelf je rooster te bepalen. Iets voor jou? Neem dan contact met ons op.

Waar kun je gaan werken?

Als flexpool-verpleegkundige kun je op verschillende plekken aan de slag want deze flexpool is UMC-breed. Natuurlijk de verpleegafdelingen, maar denk ook aan het medisch-regiecentrum, het dag-OK-centrum, de fertiliteitspoli, verloskunde en hartkatheterisatie. Samen met jou kijken we naar wat er mogelijk is. Niks is standaard, wij doen aan maatwerk. Dat geldt ook voor de scholing en de gezellige teamdag.

Heb je een vraag?

Bel met Sabine, Mireille of Pauline, zij kunnen al jouw vragen beantwoorden. De Werkwinkel is geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

088 75 575 01

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert