Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
IT

Werken in de IT - textmining

"Dat ik op als IT'er op deze manier waarde kan toevoegen aan in dit geval wetenschappelijk onderzoek geeft mijn baan een extra dimensie."

Verpleegkunde

Oncologieverpleegkundige op de hoofd-hals chirurgische oncologie afdeling

Laura en Kick werken op de hoofd-hals chirurgische oncologie afdeling van het UMC Utrecht.

Verpleegkunde

Aan de slag zonder ziekenhuiservaring

Wat als je verpleegkundige bent en graag in een ziekenhuis wil werken? Op de chirurgische verpleegafdelingen van het UMC Utrecht is er nu een traineeprogramma, speciaal voor mbo- en hbo-verpleegkundigen zonder ziekenhuiservaring.

Flex

Je bijbaan in het UMC Utrecht

Sander Blaas (24) en Salsabil Al-khafaji (17) hebben allebei een bijbaan als schoonmaker in het UMC Utrecht.

WKZ

Van kraamverzorgster naar zorgassistent in het WKZ

Het was best even wennen. In de kraamzorg kwam ik bij mensen thuis, nu stond ik ineens in het ziekenhuis en zag ik veel te vroeg geboren baby’s met veel verschillende (soms hoogcomplexe) ziektebeelden.

Verpleegkunde

Daphne en Ruben over werken in de nacht

In het UMC Utrecht gaat de zorg 24 uur per dag door. Er zijn heel veel collega’s gedurende de nacht bezig om te zorgen dat alles door kan blijven gaan. We spreken Ruben Scheepens en Daphne van Effrink, twee verpleegkundigen, over het werken in de nacht.

Staf

Vicki is secretaresse bij de divisie hersenen

Vicki Kurapka startte 12,5 jaar geleden bij het UMC Utrecht. Na haar studie Orthopedagogiek werkte ze werkte als Assistent Purser bij de KLM en als testassistent bij psychologisch onderzoek voor onder andere (helikopter) piloten.

WKZ

Over de opleiding tot kinderverpleegkundige

Kinderverpleegkundigen in opleiding, hoe ervaren zij deze opleidingsplaats in het Wilhelmina Kinderziekenhuis? Daarover vertellen drie van onze collega's.

CCU

KIJK MEE! Bij de CCU

Ze kunnen bakken als de beste en weten als geen ander wat helpt tegen een gebroken hart. In dit team wil je toch gelijk aan de slag?

Verpleegkunde

In gesprek met (chirurgische) oncologie verpleegkundigen

Het is direct duidelijk dat Iris en Minke in de 1,5 jaar dat ze nu samenwerken een hechte band hebben opgebouwd. Het gaat hier om een gezellig en vrolijk team.

Heelkunde

KIJK MEE! Bij Heelkunde

Bij de afdeling heelkundige specialismen werken veel verpleegkundigen samen om de patiënt de best mogelijke zorg te geven. We maken kennis met de afdeling. Wilden ze altijd al verpleegkundige worden en konden ze vroeger tegen bloed? Bekijk deze video.

Laborant en analist

Symposium laboranten radiologie

Ben jij (student) laborant en heb jij interesse in werken bij het UMC Utrecht, het Wilhelmina Kinderziekenhuis en het Prinses Máxima Centrum? Kom dan naar ons Symposium voor laboranten radiologie op zaterdag 23 april!

Verpleegkunde

Marieke is verpleegkundige hematologie-oncologie

‘Het klinkt zo lekker cliché, maar een gemiddelde werkdag valt bijna niet te beschrijven. Mijn werk is echt iedere dag anders.'

Artsen

Benut je mogelijkheden

Tommy is physician assistant (PA): "Leun niet achterover maar laat actief weten wat je ambitie is! Binnen het UMC Utrecht krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen."

OK

Wij vangen patiënten op na een operatie of ingreep

Inge is recovery verpleegkundige in het WKZ. Zij verleent post operatieve zorg bij kinderen van 0-18 jaar en obstetrie (zwangeren/sectio).

OK

Operatieassistent bij volwassenen én kinderen

Als operatieassistent draagt Audrey bij aan de voorbereidingen, uitvoeringen en nazorg bij een operatie. Afwisselend en uitdagend!

Paramedisch

Het UMC Utrecht innoveert met de hololens

Senior onderzoeker Karin Valkenet zet de HoloLens in om patiënten in beweging te houden tijdens hun opname in het ziekenhuis.

Apotheek

KIJK MEE! Bij de apotheek

Kijk mee op de afdelingen van de apotheek en maak kennis met een aantal van de collega's. Kom jij ook bij ons werken?

Research

Verpleegkundige en verplegingswetenschapper

Hildeline was in 2021 verpleegkundige van het jaar in de categorie onderzoek. Ze werkt als verpleegkundige bij interne geneeskunde en dermatologie.

Research

Verpleegkundige en onderzoeker

"Waar artsen soms willen doorbehandelen, ervaren verpleegkundigen dat dit niet altijd de beste keuze is voor de patiënt", vertelt Milou over haar onderzoek.

Research

Anja is research verpleegkundige

"Ik verzamel het bloed en gegevens van patiënten met epilepsie. Veel mensen denken dat ik direct patiëntencontact heb, maar het is vooral computerwerk."

WKZ

KIJK MEE! Op verpleegafdeling Panda

Achter iedere kinderverpleegkundige hoort een fijn team te staan. Dat zit op afdeling Panda van het Wilhelmina Kinderziekenhuis wel goed!

Financieel

Aan de slag als business controller

Als business controller lever je je bijdrage aan de uitdagingen en veranderingen in de zorg. Denk aan de vergrijzing, digitalisering en de hoge zorgkosten. Er is genoeg te doen!

CCU

Mieke is teamleider bij de CCU

Mieke: “Ik zie mensen met de meest uiteenlopende problematiek. Van ziek tot heel erg ziek, van kortdurende tot langdurige opnames en wij helpen ze door die moeilijke fases heen."

Laborant en analist

Cardio mobile als aanvulling op holteranalyses

Werken in een academisch ziekenhuis betekent blijven innoveren. Cardio mobiles zijn daar een voorbeeld van.

Dialyse

Dialyse verpleegkundige in opleiding

David vertelt: "Werken op de dialyse-afdeling is voor mij de ideale combinatie van wat ik in de thuiszorg interessant vond, langdurig contact met patiënten en de acute zorg."

WKZ

Jolien is verpleegkundige obstetrie

Het UMC Utrecht concentreert zich op de wat complexere bevallingen en zwangerschappen en daar assisteren wij bij. Denk aan vrouwen met hartproblemen die wij begeleiden.

WKZ

Verpleegkundige op de IC neonatologie

In deze functie werk je met medische apparatuur, word je uitgedaagd op verpleegkundig vlak en heb je een belangrijke rol bij het begeleiden van ouders. Een bijzondere combinatie!

IT

O'jay is data scientist

"De werksfeer binnen ons team vind ik heel chill. Daarnaast zijn we natuurlijk gewoon met hele coole, innovatieve dingen bezig waarmee we hopelijk op korte termijn de zorg gaan verbeteren."

Laborant en analist

Bloedprikken bij kinderen is soms een uitdaging

Miranda is medewerker bloedafname: "Soms is een kind heel bang voor bloedprikken. Als het dan toch lukt op een patiëntvriendelijke manier, geeft mij dat een goed gevoel."

Verpleegkunde

Verpleegkundige medium care

Op de afdeling waar Monica werkt nemen ze mensen met spoed op. Ze richten zich dan vooral op monitoren, ondersteunen en stabiliseren van de vitale functies.

CCU

Millad is CCU verpleegkundige

"Inmiddels werk ik zes jaar op de CCU, naar volle tevredenheid in een gezellig, klein en bevlogen team. Samen halen we alles uit de kast om de patiënt te helpen en dat geeft een extra drive."

Verpleegkundig specialist

Etienne is verpleegkundig specialist reumatologie

Etienne begon als verpleegkundige, maakte de overstap naar reumaverpleegkundige en groeide door naar verpleegkundig specialist (VS) reumatologie en immunologie.

Verpleegkunde

De technische kant van cardiologie

"Als interventieverpleegkundige sta je naast de cardioloog en assisteer je tijdens behandelingen. De combinatie van techniek en zorg trekt mij enorm."

Laborant en analist

Gülçin is vakspecialist chemie

Gülçin werkt al een hele poos bij het centraal diagnostisch laboratorium (CDL) van UMC Utrecht en heeft al veel gedaan binnen de divisie laboratorium, apotheek en biomedische genetica.

P&O

Innoveren bij P&O

Mayko houdt zich onder andere bezig met zelfroosteren en flexibel roosteren. Hij begeleidt afdelingen bij de overgang naar deze nieuwe vorm van personeelsplanning.

Artsen

Werken bij het 3D lab van het UMC Utrecht

Koen is arts en coördinator van het 3D lab in het UMC Utrecht. Na het behalen van de artsenbul is hij zich gaan verdiepen in 3D technologie binnen de medische zorg.

IT

Emmy is bioinformaticus

Bioinformatica is een relatief nieuw vakgebied. Je combineert biologie, informatica, wiskunde en statistiek om biologische gegevens te analyseren en te interpreteren.

Techniek

Werken als medisch technicus

Als medisch technicus is Mick verantwoordelijk voor de medische apparatuur en moet hij soms naar de afdelingen toe om storingen te verhelpen.

Facilitair

Aan de slag als gastvrouw in het UMC Utrecht

Marlies werkte in de hospitality. Tot ze door COVID-19 haar baan kwijtraakte. "Ik haal veel voldoening uit mijn werk. Zeer als ik bezoekers of patiënten echt kan verder helpen."

Operatieassistent

Kijk mee! Bij onze operatieassistenten

Weet jij welke radiozender aanstaat tijdens een operatie? En of een operatieassistent thee of koffie drinkt? KIJK MEE en leer ons wat beter kennen.

Verpleegkundig specialist

Verpleegkundig specialist mammacare

Als verpleegkundige specialist mammacare ben jij het vaste aanspreekpunt voor jouw patiënten en een volwaardige gesprekspartner voor de medisch specialisten.

Verpleegkunde

Verpleegkundige heelkunde Joy-Ann

Joy-Ann coördineert onder andere taken rond opname en ontslag van patiënten. Daarnaast werkt ze mee aan het oprichten van een lab voor innovaties in het verpleegkundig vak.

Verpleegkunde

Verpleegkundige bij interne geneeskunde

Drie jaar nadat Kirsten startte bij interne geneeskunde en dermatologie, stond COVID-19 op de stoep. "Inmiddels zien we COVID-19 op onze afdeling als een blijvende infectieziekte."

Ontvang direct nieuwe interessante vacatures