Ontmoet de collega's van de neonatologie

In het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) werkt een team samen om veel te vroeg geboren baby's een zo goed mogelijke toekomst te kunnen bieden. Ontmoet de collega's van de neonatologie van het WKZ. Wat is hun favoriete kinderliedje? En welke babynaam horen ze graag? 

Bakkie doen?

Ben je benieuwd naar werken bij het Wilhelmina Kinderziekenhuis? Kom dan gauw eens een bakkie doen met onze recruiter. Zij vertelt je graag over alle verschillende specialismen waarvoor je bij ons aan de slag kan.


Afdelingen in het WKZ

Samenwerken met het Prinses Máxima Centrum

In het Wilhelmina Kinderziekenhuis werk je met kinderen met alle denkbare ziekten en aandoeningen. Maar wellicht wil je je specialiseren in de zorg voor kinderen met kanker. Dat kan. Want het Prinses Máxima Centrum (PMC) verleent sinds 2014 binnen de muren van het WKZ zorg aan kinderen met bepaalde vormen van kanker. 
Deze bijzondere samenwerking zorgt ervoor dat je makkelijk kunt overstappen naar het Prinses Maxima Centrum.

Heb je een vraag?

In het WKZ kun je alle kanten op. Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 7558985 Stuur een e-mail

Schrijf je in voor de jobalert

En ontvang altijd de meest recente vacatures in je mail