In het UMC Utrecht zijn verschillende paramedici actief. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen en diëtisten. Ruimte voor ontwikkeling en professionalisering van het eigen paramedisch vakgebied vind je hier volop. Het academische karakter van het UMC Utrecht, de wisselwerking tussen zorg, onderzoek en onderwijs, de grote diversiteit in specialismen en onze aanhoudende ambitie tot vernieuwing en verbetering zorgen daarvoor.

Als fysiotherapeut aan de slag in het WKZ

Kinderfysiotherapie is een specialisatie binnen het vakgebied fysiotherapie. Een kinderfysiotherapeut heeft kennis van de groei en ontwikkeling van kinderen in verschillende (leeftijds-)fasen, specifiek van de motorische ontwikkeling. Als kinderen of ouders/verzorgers van kinderen (dreigende) gezondheidsproblemen signaleren, die het bewegen beïnvloeden, kunnen zij zich wenden tot een kinderfysiotherapeut.

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 7558985 Stuur een e-mail

Ontvang direct nieuwe interessante vacatures