De spoedeisende hulp (SEH) van het UMC Utrecht is het grootste Level 1 traumacentrum in midden Nederland. We zien relatief weinig zelfverwijzers en veel patiënten met een acute en complexe zorgvraag. Als SEH-verpleegkundige krijg je te maken met unieke casuïstiek en uiteenlopende ziektebeelden.

Gevarieerd en uitdagend

Ons team bestaat uit 60 gemotiveerde SEH-medewerkers en kenmerkt zich door een grote diversiteit qua leeftijd en ervaring. Flexibiliteit, vertrouwen en werkplezier zijn van grote waarde. De spoedeisende hulp is 24 uur per dag open voor alle patiënten (volwassenen en kinderen) die spoedzorg nodig hebben. De SEH van het UMC Utrecht vervult ook de functie van traumacentrum voor de regio Utrecht en werkt nauw samen met onder andere het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ), Prinses Maxima Centrum (PMC) en het Centraal Militair Hospitaal (CMH). De afdeling is (mede)verantwoordelijk voor het functioneren van het reanimatieteam.

In het kort...

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert