Word expert in je vak

Ga je als verpleegkundige in het UMC Utrecht aan de slag, dan is geen dag hetzelfde. In een disciplinair team werk je mee aan complexe behandelingen van patiënten die vaak alleen in een academische setting zorg kunnen krijgen. We willen vooroplopen en de zorg in Nederland verder brengen. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we jou nodig. Wil jij je specialiseren en verder ontwikkelen? Dan past werken in het UMC Utrecht bij jou!

De frisse blik van
Jong UMC Utrecht

Om vernieuwing nog meer kracht bij te zetten, verzamelen onze medewerkers met een jonge geest zich onder de naam Jong UMC Utrecht. Zij organiseren o.a. workshops, lezingen, borrels en challenges met een focus op carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Toekomstbestendige verpleegkunde

Het UMC Utrecht wil het verpleegkundig vak verder professionaliseren en toekomstbestendig maken, zodat het aantrekkelijk blijft om als verpleegkundige te werken en verpleegkundigen met plezier naar hun werk gaan.

Werken in de flexpool van het UMC Utrecht

De flexpool verpleegkundigen telt zo'n 50 collega's waarmee je kunt sparren. Het is de manier om verschillende afdelingen te leren kennen en om zelf je rooster te bepalen. Iets voor jou? Neem dan contact met ons op.

Bakkie doen?

Ben je (bijna) afgestudeerd verpleegkundige en benieuwd naar jouw mogelijkheden in het UMC Utrecht? Meld je aan voor een (telefonisch) bakkie met een van onze recruiters. Klik op de button en lees hoe 'bakkie doen' werkt!

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert