Word expert in je vak

Ga je als verpleegkundige in het UMC Utrecht aan de slag, dan is geen dag hetzelfde. In een disciplinair team werk je mee aan complexe behandelingen van patiënten die vaak alleen in een academische setting zorg kunnen krijgen. We willen vooroplopen en de zorg in Nederland verder brengen. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we jou nodig. Wil jij je specialiseren en verder ontwikkelen? Dan past werken in het UMC Utrecht bij jou!
bakkie doen verpleegkundige

Bakkie doen?

Ben je (bijna) verpleegkundige en ben je benieuwd naar werken bij het UMC Utrecht? Kom dan gauw eens een bakkie doen met onze recruiter Lotte. Zij vertelt je graag over alle verschillende specialismen en jouw mogelijkheden hier!

Ontdek je kansen op de carrièremarkt!

(Bijna) verpleegkundigen opgelet!! 
Kom op 12 mei van 14:30 tot 17:30 naar de carrièremarkt in het UMC Utrecht en ontdek jouw mogelijkheden!
De toegang is gratis en er worden voor lekkere hapjes en drankjes gezorgd.
Wij hebben er zin in. Jij ook?

De frisse blik van
Jong UMC Utrecht

Om vernieuwing nog meer kracht bij te zetten, verzamelen onze medewerkers met een jonge geest zich onder de naam Jong UMC Utrecht. Zij organiseren o.a. workshops, lezingen, borrels en challenges met een focus op carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Toekomstbestendige verpleegkunde

Het UMC Utrecht wil het verpleegkundig vak verder professionaliseren en toekomstbestendig maken, zodat het aantrekkelijk blijft om als verpleegkundige te werken en verpleegkundigen met plezier naar hun werk gaan.

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 7558985 Stuur een e-mail

Ontvang direct nieuwe vacatures!